Μενού Κλείσιμο
afrolex
moda sofa
moda sofa

Αφρολέξ, το χρειαζόμαστε. Τι πρέπει να προσέξουμε.

Το αφρολέξ το χρειαζόμαστε σε διάφορες χρήσεις και για διαφορετικές περιπτώσεις κάθε φορά. Ποιο όμως είναι το κατάλληλο για τον καναπέ ή το καθιστικό μας, είναι μια σημαντική λεπτομέρεια, που αξίζει να σταθούμε, καθώς με τη σωστή του επιλογή έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα καλύτερη ποιότητα ζωής. Εμείς στη moda sofa βρισκόμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση  ώστε να συζητήσουμε για το προϊόν αυτό που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Έχουμε την κατάρτιση να σας καθοδηγήσουμε στην σωστή ποιότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας. “Σκληρό” αφρολέξ δε σημαίνει απαραίτητα και καλύτερη ποιότητα.

Παράγοντες ποιότητας

Παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες σε μια σωστή επιλογή αφρολέξ, όπως είναι:

  • το πάχος
  • η πυκνότητα
  • η σκληρότητα
  • το κόστος

Πάντα με γνώμονα τη χρήση που θέλουμε να έχει η κατασκευή μας, διαφορετικό αφρολέξ θα χρησιμοποιήσουμε για μαξιλάρι καθίσματος και διαφορετικό για μαξιλάρι πλάτης. Στο κάθισμα  σημαντικό ρόλο παίζει το ύψος του καναπέ, ούτως ώστε να προσδιορίσουμε το πάχος του αφρολέξ. Κατ’ αντιστοιχία στο μαξιλάρι πλάτης, ρόλο παίζει το βάθος του καναπέ, ούτως ώστε να έχουμε σωστή στάση όταν στηριζόμαστε πάνω σε αυτό.
Επίσης σημαντικό για την πλάτη, είναι το πόσο μαλακό είναι το αφρολέξ, ούτως ώστε να μας ξεκουράζει ανάλογα.
Ακόμα η πυκνότητα είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα αν θέλουμε να έχουμε επενδύσει σωστά σε ένα “value for money” προϊόν.
Ό,τι οικονομικότερο θα μπορούσε να μην είναι και τόσο καλή επιλογή υπό την έννοια ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η επαναφορά του δεν θα είναι καθόλου ικανοποιητική. Προφανώς με σχετικά μικρό επιπλέον κόστος έχουμε την επιλογή να αγοράσουμε ένα αφρολέξ με καλύτερη πυκνότητα, το οποίο σε βάθος χρόνου θα εξακολουθεί να λειτουργεί πλήρως ικανοποιητικά. Για αυτό δείξτε λίγο προσοχή σε αυτό που επιλέγετε. Ζητήστε να έχετε μια σωστή καθοδήγηση όσον αφορά στις ποιότητες των υλικών. Εμείς από τη μεριά μας κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος έχοντας αγοράσει ένα σωστό προϊόν στη σωστή τιμή.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email