Μενού Κλείσιμο
37353481_10156449936832243_6903270702586003456_n
moda sofa
moda sofa

Νέο κατάστημα moda sofa στην Παιανία

Το νέο μας κατάστημα στην Παιανία συνοδεύτηκε από ένα φανταστικό “opening party”.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο νέο μας αυτό βήμα!
Η δική σας ανταπόκριση ήταν πολύ σημαντική γιατί μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προϊόντα πρωτότυπα που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Το κατάστημά μας εδρεύει στην οδό Αγίας Τριάδας 65Α, στην Παιανία. Ο δρόμος αυτός είναι κεντρικός και βρίσκεται πολύ κοντά στη λεωφόρο Λαυρίου. Μπορεί κάποιος να μας επισκεφθεί εύκολα, είτε με το αυτοκίνητο του, είτε με τη συγκοινωνία. Η στάση είναι η “3η Αγίας Τριάδας” και οι δύο γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν είναι οι εξής:

  1. Νομισματοκοπείο-Παιανία-Σταθμός Κορωπίου (308)
  2. Σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας-Γλυκά Νερά-Παιανία-Σταθμός Κορωπίου (307)

Στο κατάστημα της Παιανίας είναι εγκατεστημένη η βιοτεχνία που παράγουμε τα προϊόντα μας. Βεβαίως όταν μας επισκεφθείτε, θα διαπιστώσετε ότι έχουμε φτιάξει ειδικά διαμορφωμένο  showroom, καθώς το κτίριο χωρίζεται σε 3 επίπεδα.
Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να έρθουμε σε άμεση επαφή και επικοινωνία αλλά και να δειγματίσουμε τον επαγγελματία ή τον ιδιώτη, σε έναν άρτιο και φιλικό προς τον ενδιαφερόμενο, χώρο.

Σκοπός μας είναι να έρθουμε σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου, της εστίασης, του ξενοδοχείου, του airbnb, των διακοσμητών, αρχιτεκτονικών γραφείων, ιδιωτών κλπ.

Σας περιμένουμε λοιπόν για νέες ιδέες και κατασκευές σε μαξιλάρια, πουφ, στρώματα, καναπέδες και ένα σωρό ιδιαίτερα προϊόντα που θα βρείτε σε μας τη moda sofa!

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email